Rugklachten

Pijnlijke gewrichten? Stijve spieren? Reuma? Artrose?*

Dan kunnen wij u helpen!

E-fit is een efficiënte hulp voor de aanpak van uw rugklachten, vaak veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte houding. Door middel van de speciale E-fit pakken verstevigen we de brede rugspier, de onderrug en de dieperliggende buikspieren. Daardoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast met een snel voelbaar resultaat zonder enige gewrichtsbelasting.

Bovendien worden verkrampte spieren losgemaakt met ons micromassage programmma om de sessie te beëindigen .

Bij zware rug patiënten starten we de E-fit sessies passief om in een verder stadium eventueel over te stappen naar een specifiek rug verstevigende actieve sessie.

Door een nauwe samenwerking met de universiteit van Hasselt die de EMS technologie uittest is klinisch bewezen dat passief gebruik spier verstevigend werkt.

E-fit is bovendien een medisch goedgekeurd toestel!

Recensie Kimmy
Kimmy is een spasmofiliepatiënte (=spierzenuwoverprikkelbaarheid/ongewild samentrekken van de spieren wanneer niet nodig=spasmen) en een fybromyalgiepatiënte(chronische pijn en spierstijfheid van het ganse lichaam). Met onze pijnreductie behaalt ze schitterende resultaten! 

Hoe ben je terecht gekomen bij BSF?

1. Naar aanleiding van een slechte cryptotetanietest stelde de specialist voor op zoek te gaan naar een vorm van sport die extra elektrische impulsen geeft. Door te sporten met spierstimulerende prikkels, verminderen de spasmen bij het niet sporten. Dus meer rust en minder spasmen als gevolg. 

2. Op aanraden van de fysische geneesheer kwam ik bij BSF terecht om de stijve spieren te stimuleren van bloedtoevoer tijdens het sporten en een hoger bereik van de diepere spieren te bereiken.

Hoe lang doe je al E-fit move?
Ik ben nu ongeveer drie jaar bezig.

Waar heb je lichamelijk last van en hoe ben je geholpen?

1. Als spasmofiliepatiënte heb je doorheen de dag, meerdere keren, onwillekeurige samentrekking van de spieren wanneer niet nodig. Dit zorgt voor felle, snijdende pijn, met steeds spierscheurtjes tot gevolg die zich niet meer herstellen. De ene keer blijven de handen voor enkele uren in een spasme staan, de andere keer de voet, …. Voor die periode kan dan ook dit deel van het lichaam niet gebruikt worden, en blijft de pijn aanhouden.
Door naar BSF te komen waarbij er tijdens het bewegen extra impulsen gegeven worden, leren mijn hersenen dat ze op dat moment wel mogen samentrekken en in actie mogen komen. Daardoor verminderen de spasmen tijdens rustmomenten enorm. De spasmen verminderen met zeker 50%!!! 

2. Als fybromyalgiepatiënte heb je spierstijfheid. Spieren gaan spierknobbels vormen en geven stijfheid. Deze spierknobbels zijn onnoemelijk pijnlijk. Door spierstimulatie met impulsen en beweging wordt de bloedtoevoer in deze spierknobbels bevordert en kan de spierknobbel een beetje ontspannen. Elke minimale ontspanning van een knobbel is een verlichting. Door te een beperkte tijd, 20min, te sporten, neemt de spierstijfheid al en komt er verspoeling zonder het aanmaken van melkzuur nadien, en dus geen spierletsels op te lopen.

Gratis proefsessie?

Wil jij ook het effect van E-fit ontdekken? Vraag dan vandaag nog je gratis proefsessie aan!

Ons doel?

Bij Body so fit willen wij u met veel enthousiasme helpen in uw zoektocht naar gezonder en evenwichtiger leven!

Interesse?

Is je interesse gewekt en wil je het allemaal eens aan den lijve ondervinden? Reserveer dan vandaag nog via onderstaande knop!